Gekleurdelenzen.nl
Info

Heeft u vragen? mail ons op: info@gekleurdelenzen.nl

U kunt per bank betalen:

Ombits
Tav:Gekleurdelenzen.nl
Postbus 2242
7801 CE Emmen

Tel: 088 112 0550
Fax: 0591 635 701

Email: info@gekleurdelenzen.nl

ABN te emmen
Bank: 42.42.04.924

Gebruikersvoorwaarden:

Laat als u voor de eerste keer contactlenzen gaat dragen ze eerst aanmeten door een gediplomeerde contactlensspecialist of optometrist.

Als u al contactlenzen draagt blijft het van belang regelmatig ogen en lenzen te laten controleren door een gediplomeerde contactlensspecialist of een optometrist.

Als u naast uw eigen contactlenzen een ander merk contactlens gaat dragen adviseren wij ze eerst te laten aanmeten door een gediplomeerde contactlensspecialist of een optometrist.

Haal direct de contactlenzen van de ogen bij pijnklachten, wazig zicht of een rood oog. Draag geen contactlenzen als u medicinale oogdruppels gebruikt. Neem bij klachten direct contact op met een gediplomeerde contactlensspecialist of een optometrist.

Gekleurde contactlenzen worden steriel verpakt aan u geleverd en zijn veilige artikelen in het gebruik op ogen, mits ze goed worden onderhouden en correct zijn aangemeten door een gediplomeerde contactlensspecialist of een optometrist.

Voor een overzicht van goede en betrouwbare contactlenspraktijken kunt u terecht bij www.optometrie.nl (optometristen) en www.anvc.nl (contactlensspecialisten)

Levertijd / levering

Als een artikel niet uit voorraad leverbaar is, nemen wij onmiddellijk contact met u op.

Gekleurdelenzen.nl verstuurd het door u bestelde artikel als de betaling binnen is.

Betalingen via telebankieren meent slechts een dag inbeslag.

Helaas is het niet meer mogelijk om onder rembours te bestellen.
De kosten zijn te hoog en de lenzen worden daardoor te duur.

Gekleurdelenzen.nl is afhankelijk van leveranciers en postvervoersbedrijven en aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor langere of kortere levertijden dan gewenst.

Gekleurdelenzen.nl (Ombits) is niet aansprakelijk, in welke vorm dan ook, voor eventuele schade die geleden wordt door ons geleverde producten

Bestelde artikelen kunnen niet worden geruild of teruggegeven.

Info:

Type- en zetfouten voorbehouden. De op de website getoonde foto’s kunnen wat betreft kleur afwijken van het geleverde product.

De door u opgegeven informatie wordt door Gekleurdelenzen.nl in een geautomatiseerd klantenbestand opgenomen en uitsluitend ten behoeve van Gekleurdelenzen.nl gebruikt. Gekleurdelenzen.nl houdt zich aan de wet op de persoonsregistratie en geeft uw persoonlijke gegevens niet door aan derden.

Voor verdere informatie zie algemene voorwaarden.